Cartusele-toner ridicate pentru reumplere/reincarcare vor fi aduse inapoi la sediul Dvs in termen de 24h.

Termenul se poate modifica la 48h, desigur cu acordul clientului, daca este nevoie de inlocuirea a unor piese la cartusul-toner de care nu disupunem pe stoc.

 Pentru comoditatea celor care apeleaza la serviciile noastre am pus la dispozitie serviciul de curierat intern al companiei noastre pentru a va putea oferi mai multa flexibilitate in ceea ce priveste termenele de livrare in Bucuresti. Astfel incat exista posibilitatea livrarii comenzilor preluate dimineata chiar in aceasi zi. Pentru ca stim cat de important  este timpul si cat de mult conteaza in munca dvs de la birou, ceea ce nu va da posibilitatea da a va deplasa si aveti urgente, cu un cost modest veti primi produsele la usa dvs in maxim 3 ore de la comanda.

Comoditate, Rapiditate, Profesionalitate.

 Ceea ce face diferenta intre noi si magazinele deschise la public este faptul ca noi din start imortalizam extra-costurile de stocare suplimentara ceea ce ne permite sa va oferim preturi cat mai avantajoase si comoditatea de a le avea direct acasa sau la sediu in cel mai scurt timp.  Pentru comenzile din afara Bucurestiului expeditiile sunt facute prin Fan Courier sau prin Posta Romana, in functie de optiunea dvs. sau de zonele de acoperire ale firmei de curierat.

 Deasemenea puteti beneficia de costuri reduse ale transportului in functie de modalitate de plata aleasa de dvs. sau chiar de livrarea gratuita atat in Bucuresti cat si in restul tarii conform tabelului de mai jos :

Bucuresti : ( PROMOTIE ! )

GRATIS - Pentru comenzi NORMAL de peste 100 Ron nu sunt taxe de transport.

NORMAL - Pentru comenzile ce nu depasesc 100 Ron costul de transport este de 9.9 Ron

- Livrarea produselor se face in 1/24 de ore de la comanda.

----------------------------------------------------------------

Nu esti din Bucuresti ?

Stii ca poti economisi din taxele de transport ? 
Efectueaza comanda optand pentru metoda de plata O.P
 ( ordin de plata bancar ) 
Platesti astfel cu Posta Romana doar 6 Ron  si cu Curier doar 12 Ron 
 
Alte Orase : ( Doar 24.90 Ron, sau OP 14.90 Ron )

GRATIS - Pentru comenzi de peste 600 Ron nu sunt costuri de transport.

 
-Alegand Curier : in cazul in care comanda dvs. nu depaseste 600 ron veti contribui cu doar 24 Ron  (cu O.P. 14 ) la costurile suportate de noi.
Livrarea coletului se face in 24/48 de ore de la primirea comenzii in functie de zona.
 
-Alegand Posta Romana : in cazul in care comanda dvs. nu depaseste 600 ron veti contribui cu doar 10 Ron (cu O.P. 6 ) la costurile suportate de noi.