Stiati ca

numarul de pagini pe care un toner sau un cartus inkjet il ofera se calculeaza dupa procentajul de acoperire al paginii, si anume: un toner cu o capacitate de 2000 de pagini va printa 2000 de pagini doar daca acoperirea acelor pagini este de 5%, adica daca tot scrisul de pe pagina adunat intr-un loc acopera 5% din pagina. De exemplu: un text simplu, cum este acesta, care se extinde pe toata pagina are aproximativ o acoperire de 13%. Pentru curiozitatea Dvs. si pentru a fi cat mai clara aceasta explicatie, puteti descarca gratuit de pe aceast link http://avpsoft.com/products/apfill/ un program care va calculeaza automat cat toner sau cata cerneala a fost folosita pentru printarea paginii. In concluzie, cip-ul va arata cantitatea de praf toner sau cerneala ramasa in cartus estimata in pagini a unui consum de 5 % acoperire pe pagina.

Pornind de la motto-ul : "Satisfactia clientului este cea mai buna publicitate"

Pentru firma noastra cea mai mare valoare o reprezinta clientul, oferim cartuse de calitate la cel mai bun pret posibil. Oferim deasemenea un serviciu de reincarcari cartuse cu praf de calitate, avem grija atunci cand reincarcam cartusele dvs. sa le curatam, suntem rapizi in livrarea cartuselor deoarece stim ca sunt o exigenta la care nu se poate renunta. Noi nu va facem sa cheltuiti bani inutil, lamelele si cilindri nu trebuie inlocuiti de fiecare data cand se reincarca cartusul, noi le inlocuim doar la cererea dvs. explicita, sfatul nostru este sa reincarcati cartusul, daca nu sunteti multumiti de modul in care imprima ( din cauza uzurii cilindrului si a lamelei ) sunati-ne pentru a va informa asupra costurilor acestora, si bineinteles vom trimite livratorul nostru suportanad noi costurile de ridicare si livrare pentru comenzi peste 100 ron.

Reincarcarea cartuselor toner include mai multe operatiuni care incep cu demontarea, aspirarerea camerei reziduale, curatarea cilindrului, a lamelei, a rolei si inlocuirea cipului, daca acesta dispune de cip, dupa care se reumple cartusul cu praf toner. La asamblare, se pastreaza ordinea de incherbare a componentelor si se folosesc manusi de latex pentru a nu ramane amprente pe cilindru sau rola, ceea ce se va transmite mai departe pe coala de hartie imprimata cu cartusul respectiv. Inainte de livrare, pe cartus se lipeste o eticheta cu data reincarcarii dupa care se ambaleaza cu atentie in folie cu bule pentru protejarea componentelor sensibile ale cartusului pe tot parcursul transportului.